România continuă să impresioneze în Parlamentul European obținând trofeu după trofeu. Europarlamentarii români au fost din nou în prima linie cu Norica Nicolai de la ALDE, care a câștigat pentru a treia oară titlul de cel mai urât membru al PE.

norica-nicolai-castigator.jpg

„A fost o competiție strânsă, pe podium urcând și Maria Grapini de la PSD dar și Traian Ungureanu, pentru că vorbim de o competiție incluzivă, deschisă ambelor sexe. La vot au participat 56% din angajații PE, ai Comisiei Europene și restul funcționarilor de la Bruxelles, ceea ce înseamnă că referendumul este valid”, a declarat Hans Grubber, președintele comisiei de concursuri și premii din cadrul legislativului european.

Reprezentanții celorlalte grupuri politice au felicitat-o pe câștigătoare, cu excepția verzilor europeni, care au acuzat fraude românești specifice la vot. „Keith Taylor, eurparlamentar britanic, ar fi trebuit să câștige acest premiu, uitați-vă la el, arată ca un personaj negativ din Harry Potter”, susțin verzii. Comisia Europeană i-a descalificat pe britanici din competiție, favoriți până acum, din cauza Brexitului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 25.03.2019 12:31 Monden

National Cinematografic