Norica Nicolai a câştigat şi anul acesta titlul de cel mai urât europarlamentar

România continuă să impresioneze în Parlamentul European obținând trofeu după trofeu. Europarlamentarii români au fost din nou în prima linie cu Norica Nicolai de la ALDE, care a câștigat pentru a treia oară titlul de cel mai urât membru al PE.

„A fost o competiție strânsă, pe podium urcând și Maria Grapini de la PSD dar și Traian Ungureanu, pentru că vorbim de o competiție incluzivă, deschisă ambelor sexe. La vot au participat 56% din angajații PE, ai Comisiei Europene și restul funcționarilor de la Bruxelles, ceea ce înseamnă că referendumul este valid”, a declarat Hans Grubber, președintele comisiei de concursuri și premii din cadrul legislativului european.

Reprezentanții celorlalte grupuri politice au felicitat-o pe câștigătoare, cu excepția verzilor europeni, care au acuzat fraude românești specifice la vot. „Keith Taylor, eurparlamentar britanic, ar fi trebuit să câștige acest premiu, uitați-vă la el, arată ca un personaj negativ din Harry Potter”, susțin verzii. Comisia Europeană i-a descalificat pe britanici din competiție, favoriți până acum, din cauza Brexitului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

25 martie 2019 10:31
Citește mai mult despre: Norica Nicolai Parlamentul European

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult