Normalitate. Când vii beat acasă soţia trebuie să-ţi citească drepturile înainte să înceapă interogatoriul

Gata cu abuzurile! Nevestele sunt obligate ca în momentul în care soţul vine beat acasă să le citească drepturile pe care le au înainte să le ia orice fel de declaraţie despre unde au fost, cu cine, cât au băut şi aşa mai departe. Măsura este menită să protejeze bărbaţii în momentele lor cele mai vulnerabile, când nu doar că ar putea să mintă, dar unii, fiind beţi, chiar spun adevărul în mod spontan şi îşi agravează singuri soarta.

“Orice spui în acele momente nu doar că poate fi folosit, dar cu siguranţă va fi folosit împotriva ta la un moment dat. Peste 5 luni vei fi în vacanţă la munte, vei crede că totul s-a terminat, dar o să uiţi colacul ridicat şi dintr-o dată nevasta va începe să-ţi scoată ochii că ai venit băut acasă în seara respectivă”, spune Decebal Popescu, avocat.

Beţivii au multe drepturi. În primul rând, pot să-şi sune avocatul, sau dacă au băut cu avocatul, pot primi un avocat treaz din oficiu, care te poate apăra cum trebuie. Un alt drept al soţilor beţivi este ca discuţia despre incident să aibă loc o singură dată, şi nu ori de câte ori are chef soţia să-ţi scoată ochii cu ceva.

Beţivii au de asemenea dreptul la un proces echitabil şi pot chema martori, precum ospătari, barmani, care să jure că într-adevăr ai băut doar 2 beri şi pe ultima ai lăsat-o jumate în pahar, aşa cum ai susţinut la interogatoriu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
28 septembrie 2018 17:33
Citește mai mult despre: betivi interogatoriu lege

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult