Normalitate! Turiştii care intră în mare când e steag roşu vor fi sodomizaţi cu un cocean de vânzătorii de porumb

Pas spre normalitate făcut de autorități în privința turiștilor care intră în mare când e arborat steagul roșu de către salvamari. S-a renunțat la ideea creării unei poliții a plajelor, care să amendeze turiștii idioți, preferându-se o soluție mult mai puțin costisitoare și, probabil, infinit mai eficientă: vânzătorii ambulanți de porumb vor avea dreptul să sodomizeze cu coceanul turiștii care ignoră steagul roșu.

”Un turist care va vedea steagul roșu arborat pe plajă se va gândi de două ori înainte să intre în apă”, crede Decebal Popescu, inițiatorul proiectului. ”Ideea că la ieșire te va aștepta un băiat pregătit să te sodomizeze cu un cocean fiebinte, eventual dat și prin sare înainte, ar cam trebui să te facă să rămâi dracului pe plajă, nu să te aventurezi ca idiotul în apă. Bineînțeles, asta dacă nu-ți place o astfel de sodomizare.”

Și dacă acest scenariu nu-i sperie pe turiștii tâmpiți care intră în apă când e steag roșu, următorul cu siguranță o va face, crede Decebal Popescu. ”La limită, vânzătorii ambulanți vor putea apela la sodomizarea cu porumb copt, care nu este la fel de fin, ci extrem de abraziv. Și vor putea folosi inclusiv jarul pe care pregătesc porumbul, ceea ce ar trebui să-i cam sperie pe tâmpiți”, crede acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 august 2017 12:08
Citește mai mult despre: mare plaja porumb

Alte articole

Vezi mai mult