Noroc ca-n filme! De Crăciun, un bărbat căsătorit a fost uitat singur acasă de nevastă și copii

De Crăciun, un bucureștean de 35 de ani a primit un cadou la care nici nu visa, un cadou pe care fiecare bărbat căsătorit l-ar pune primul pe listă dacă ar crede că așa ceva este posibil: a fost uitat singur acasă de nevastă, aceasta plecând în vizită la părinții ei doar cu copiii.

”Am ajuns din iad în paradis”, exultă norocosul bărbat. ”În loc de un Crăciun cu soacră, nevastă și copii, voi petrece singur acasă. Deja sunt plin de vânătăi, că m-am ciupit de 174 de ori ca să mă conving că nu visez și că, într-adevăr, nevasta m-a uitat singur acasă, dar nu contează. Durerea pe care aș fi simțit-o la o masă de Crăciun acasă la soacră-mea, deși n-ar fi lăsat urme, ar fi fost infinit mai mare.”

Pentru că nevasta sa e plecată la părinți tocmai în Maramureș, de unde nu se poate întoarce decât cu un tren CFR, bucureșteanul are certitudinea că până după Revelion va rămâne singur acasă. Cu toate acestea, el spune că nu intenționează să facă nimic nebunesc în această perioadă de grație.

”Da, aș putea să-mi invit prietenii la un poker sau la un vin, sau aș putea să-mi chem stripteuze acasă, dar nu asta îmi doresc cel mai mult de sărbători”, a spus norocosul bucureștean. ”Nu, tot ceea ce-mi doresc de aceste sărbători este să stau singur acasă și să mă bucur de liniște. Sunt sigur că orice bărbat căsătorit și cu copii înțelege asta.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 decembrie 2015 13:03
Citește mai mult despre: Craciun familie Singur Acasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult