I se spune Rockefeller! Un bucureștean a avut norocul vieții lui. În drum spre Mamaia, mașina lui a scos un troncănit pe lângă Medgidia, apoi i-a ieșit fum de sub capotă și în cele din urmă mașina s-a oprit. Drumul spre litoral era încheiat pentru familia T. din Berceni, iar economiile urmau să fie substanțiale.

masina_defecta_autostrada.jpg Lui Victor T. nu i-a venit să creadă: ”Mă simt de parcă aș fi câștigat la loto! Întâmplător eram lângă o benzinărie, unde m-am dus și mi-am luat o bere cu 3 lei, nu cu 15, cât costă pe litoral. Mi-au dat lacrimile. Eram chiar mai fericit decât atunci când am bătut parcagiul ăla din Centrul Vechi!”, explică bucureșteanul care la această oră încă mai are bani în portofel, deși urma să se ducă la mare.

”Cred că dacă nu mă duc la Mamaia deloc anul ăsta o să-mi achit creditul la casă. L-am sunat pe administrator și i-am dat vestea cea bună: «Nea Mitică, plătesc toate restanțele!» Simțeam în telefon cum bestia se înmuiase”, a mai spus Victor T. Bucureșteanul susține că acum, că are bani, se gândește chiar să-și dea și fata la facultate, nu doar băiatul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 05.08.2016 14:15 Monden

National Cinematografic