Noroc chior! Un bărbat a pierdut lista de cumpărături făcută de soţie, dar a găsit alta pe jos

Momente dramatice pentru un bărbat plecat la hypermarket cu lista de cumpărături făcută de soţie. În zona raionului de cosmetice, acesta a comis o neglijenţă care putea să-l coste dreptul de a mai ieşi la bere cu prietenii pentru cel puţin următoarele trei luni: a pierdut lista de cumpărături pe care i-o înmânase soţia.

„După ce am luat crema de faţă şi tampoanele indicate de soţie pe listă, m-am îndreptat spre zona cu detergenţi, conform traseului pe care îl aveam în cap. Când să scot lista, am crezut că se prăbuşeşte cerul pe mine: nu mai era în buzunar, probabil o băgasem pe lângă la un moment dat”, îşi povesteşte drama bărbatul.

“Şi, vă daţi seama”, a continua acesta, “nu putea s-o sun, că muncise la listă aproape o săptămână, tot adăuga zilnic câte ceva pe ea. Şi, când îmi pierdusem speranţa, am găsit o altă listă pe jos, cu scris de femeie. Am urmat-o întocmai şi soţia nu mi-a reproşat nimic când am ajuns acasă. Am scăpat ca prin minune, dar nu pot să nu mă gândesc la ghinionistul care a pierdut lista găsită de mine, sper că a supravieţuit.”

Scris de Calin
13 noiembrie 2013 14:11

Alte articole

Vezi mai mult