Noroc chior! Un corporatist a găsit un badge pe jos și acum muncește zilnic în două birouri

Drama unui corporatist, care și-a pierdut badge-ul și nu mai are acces în clădirea în care lucrează, s-a transformat într-o binecuvântare pentru un altul. Corporatistul care a găsit badge-ul este acum probabil cel mai fericit dintre pământeni, pentru că lucrează zilnic în două birouri diferite.

”Pentru mine nu mai există timpi morți”, debordează de fericire corporatistul. ”Cum am un răgaz la jobul meu principal, am și fugit în clădirea vecină și muncesc și acolo. Și, cel mai important, acum nu mai sunt nevoit să îmi iau pauză de masă, folosesc acel timp pentru a munci în cel de-al doilea birou. Nici dacă aș fi câștigat la loto n-aș fi fost atât de fericit.”

Cu toate acestea, corporatistul spune că s-ar simți împlinit abia când va avea cel de-al treilea badge. ”Încă dorm și câte 6 ore pe noapte, timp ce care aș putea oricând să-l petrec într-un birou. Să găsești însă un badge pe jos e genul de noroc care ți se întâplă o dată în viața, deci probabil va trebui să mă mulțumesc doar cu cele două birouri în care lucrez acum”, a oftat corporatistul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
28 aprilie 2015 16:04

Alte articole

Vezi mai mult