Norocoasă! Oana Lis, singura care îşi poate face selfie cu epava în orice staţiune vrea

E cu adevărat cea mai norocoasă femeie din ţară! În timp ce majoritatea româncelor îşi pot face un selfie cu epava doar la Costineşti, Oana Lis s-a fotografiat zâmbind, cu epava în fundal, în majoritatea staţiunilor de pe litoralul românesc.

“Am poze cu epava de la Mamaia, de la Eforie, de la Neptun şi chiar şi de la Venus, cu epava dând mâna cu Gigi Gheorghiu”, spune aceasta, răsfoind de zor în galeria foto a telefonului.

Mai mult, aceasta se laudă că a fotografiat epava nu doar la mare, ci şi în alte locuri unde chiar nu te-ai aştepta să fie vizibilă o epavă: pe Valea Prahovei, în pădurea Snagov, într-o sală de păcănele din Sectorul 1 şi la diferite evenimente mondene.

“Am apărut cu epava chiar şi la Capatos, m-aţi văzut cu toţii”, recunoaşte Oana Lis. “Într-un fel, îi compătimesc pe cei care trebuie să meargă până la Costineşti ca să se bucure de prezenţa impunătoare a unui hârb celebru, construit în anii ‘40.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
15 iulie 2018 07:07

Alte articole

Vezi mai mult