Un reprezentant FIFA a fost așteptat în această dimineață la aeroportul din Timișoara de către omologi români. Acesta vizitează țara noastră pentru a verifica afirmațiile primarului Robu cum că a înscris 11 goluri într-un meci.

robu_statui_bautura.jpg

„Suntem foarte riguroși cu istoria fotbalului, cu tradiția și moștenirea lăsată de aceștia de aceea suntem foarte vigilenți când e vorba de impostori. Vom analiza imaginile oferite pe rețelele sociale și vă vom prezenta concluzia noastră”, a declarat reprezentantul FIFA.

Deși i s-a deschis dosar în cauză, primarul Nicolae Robu continuă să susțină că este nevinovat. „Unsprezece am dat, i-am rupt pe toți. Nu este adevărat că în cinci faze este un alt drojdier cu o perucă penibilă despre care opoziția spune că este cascadorul meu personal, plătit din banii primăriei. Acestea sunt calomnii”, a declarat primarul Robu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 24.07.2019 14:58 Monden

National Cinematografic