Nou! La închisoarea Jilava s-a deschis o librărie care vinde cărți gata scrise, dar fără autor

Pentru a răspunde setei nestinse de literatură care caracterizează mai nou penitenciarul Jilava, un lanț de librării a deschis recent, chiar în incinta închisorii, o unitate atipică, care vinde cărți gata scrise, dar fără autor. Din prima dimineață s-au format cozi de sute de metri, oamenii înghesuindu-se să prindă marfă proaspătă.

“Nici noi nu ne așteptam la un asemenea succes. Oferim cărți pre-plătite, oamenii putând să le personalizeze prin alegerea titlului și a autorului. Nu are rost să se mai chinuie să copieze rând cu rând alte cărți, tot ce au de făcut este să aleagă subiectul și, eventual, să-și citească opera”, a declarat un reprezentant al companiei.

“M-am așezat la coadă de dimineață și am prins șase cărți. Am luat una chiar despre navele spațiale, care de când eram mic îmi plăceau. Plus vreo trei despre medicina genetică, care văd că e la modă. Acum mă duc să mă gândesc ce pseudonim îmi voi alege, pentru că scriitorii mari nu-și folosesc propriul nume”, a explicat un client.

Scris de TNR
11 ianuarie 2016 14:01
Citește mai mult despre: autor carti editura inchisoare jilava puscarie

Alte articole

Vezi mai mult