Nou succes Intact! „Un show păcătos” va avea stand propriu la Târgul Internaţional de Boli Venerice

În ciuda tăierilor recente de costuri, trustul Intact continuă să facă performanţă. Emisiunea de analiză, dezbatere şi expunere ginecologică „Un show păcătos” este invitata de onoare a Târgului Internaţional de Boli Venerice de la Bangkok. Invitaţia vine firesc, după ce recent ONU le-a desemnat pe asistentele lui Dan Capatos drept ambasadoare onorifice în întreaga lume ale bolilor venerice clasice pe bază de inflamare locală purulent acută.

În cadrul Târgului, „Un show păcătos” va avea propriul stand, realizat după un concept inovator în stil fusion. Acesta va replica un studio de televiziune amplasat pe o şosea de centură intens traficată. Exponatele principale vor fi chiar asistentele şi vasta lor colecţie de microorganisme, insecte, viruşi, boli, epidemii şi chiar pandemii pe care le-au acumulat în decursul anilor, dar pe care le-au şi răspândit cu generozitate oricărui colecţionar dispus măcar să le atingă pe fete.

„Ne onorează această invitaţie, deşi cred că ea trebuia să ne parvină mai demult. Pregătim atent participarea noastră, în vederea căreia am şi început un program intensiv de contagiere cu câteva boli venerice de ultimă generaţie. E foarte benefic un astfel de schimb de experienţă şi mai ales de tulpini de viruşi cu străinătatea. Deşi, fără să fiu arogant, sunt convins că nu există boală venerică pe care asistentele mele să n-o fi contractat până acum. Deci cred mai degrabă că mergem acolo să dăm lumii câteva lecţii despre cum se fac lucrurile cu-adevărat eficient în această branşă”, spune Dan Capatos într-un comunicat de presă.

Scris de Harald
28 ianuarie 2015 12:01

Alte articole

Vezi mai mult