De data asta Tel Drum-ul lui Dragnea chiar a dat lovitura! Dacă până acum a câștigat doar licitații modeste, de zeci de milioane de euro, de data asta a prins contractul la care orice firmă de construcții visează: lucrările de refacere a machiajului Loredanei Groza.

loredana_dalta_muncitor.jpg ”Și nu e vorba doar de un simplu contract de astupare al gropilor din obrajii Loredanei, ci de o refacere totală a machiajului”, explică reputatul specialist Decebal Popescu. ”O lucrare de amploare, care va dura multe luni și va costa mulți bani. Prin acte adiționale, cum se face de obicei, se poate ajunge până la 174 de milioane de euro.”

Lucrarea de refacere a machiajului Loredanei Groza este atât de mare încât Tel Drum-ul lui Dragnea s-a asociat deja cu alte patru firme de construcții, ca să se asigure că poate termina machiajul Loredanei în timp util.

Există și o parte bună în acest contract. Pentru că e nevoie de o betonieră gigant, care să poată procesa cantitatea necesară de materiale pentru fața Loredanei, va fi îmbunătățită și infrastructura rutieră din jurul Bucureștiului. ”Vom construi drumuri cu mai multe benzi, că altfel nu putem aduce betoniera gigant”, au anunțat reprezentanții Tel Drum.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 09.05.2017 20:57 Monden

National Cinematografic