Nou tun dat de Dragnea! Tel Drum a câştigat licitaţia pentru lucrările de machiere a Loredanei Groza

De data asta Tel Drum-ul lui Dragnea chiar a dat lovitura! Dacă până acum a câștigat doar licitații modeste, de zeci de milioane de euro, de data asta a prins contractul la care orice firmă de construcții visează: lucrările de refacere a machiajului Loredanei Groza.

”Și nu e vorba doar de un simplu contract de astupare al gropilor din obrajii Loredanei, ci de o refacere totală a machiajului”, explică reputatul specialist Decebal Popescu. ”O lucrare de amploare, care va dura multe luni și va costa mulți bani. Prin acte adiționale, cum se face de obicei, se poate ajunge până la 174 de milioane de euro.”

Lucrarea de refacere a machiajului Loredanei Groza este atât de mare încât Tel Drum-ul lui Dragnea s-a asociat deja cu alte patru firme de construcții, ca să se asigure că poate termina machiajul Loredanei în timp util.

Există și o parte bună în acest contract. Pentru că e nevoie de o betonieră gigant, care să poată procesa cantitatea necesară de materiale pentru fața Loredanei, va fi îmbunătățită și infrastructura rutieră din jurul Bucureștiului. ”Vom construi drumuri cu mai multe benzi, că altfel nu putem aduce betoniera gigant”, au anunțat reprezentanții Tel Drum.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 mai 2017 18:05
Citește mai mult despre: Dragnea licitatie loredana machiaj

Alte articole

Vezi mai mult