Noua atracție de sezon estival la Mamaia: plimbări cu banana trasă de jandarmi

Inundație rimează cu inspirație și imaginație: plimbarea premierului Ponta cu barca prin satele inundate din Teleorman i-a fericit pe întreprinzătorii din turismul de pe litoral.

„Nu-mi venea să cred! Priveam la televizor și tremuram de bucurie!” spune Aurelian Nichifor, manager de plajă, care adaugă: „Eram la punct mort, fără atracții noi pentru vara asta, câ turiștii s-au săturat de poze cu maimuța sau animatoarea, de parasailing, Mazăre, samba și restul, căutam ceva inedit, dar nimic. Ideea ne-a venit ca pe tavă!”.

Mai exact, este vorba despre o veste bună pentru turiștii care vor veni la Mamaia în curând: contra unei taxe modice, reprezentând echivalentul a nici două șaorme cu guvid, vor putea gusta din plăcerile rezervate, până acum, doar celor din Guvern, adică plimbări de-a lungul malului, prin apă de 30 de centimetri, cu banana gonflabilă trasă de jandarmi și pompieri, întocmai ca pe ulițele inundate din sudul țării! „E și mai eco decât cu banana remorcată de șalupă, că nu poluează!” a punctat perfect unul dintre investitori.

În preț sunt incluse și opriri în diverse puncte de pe traseu, pentru ca turiștii amatori de senzații rurale extreme să-și poată face selfies. Mai mult, ei nu vor purta incomodele veste de salvare, ci cizme de cauciuc, pentru realism!

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
8 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult