Vedeta de televiziune Mircea Badea a anunțat că va renunța la emisiunea sa zilnică „În gura presei” în care critica situația politică din țară. Acesta a precizat, totuși, că va face o emisiune de divertismet, de „hăhăială”, dar nu a dat detalii, detalii pe care vi le putem oferi noi, în exclusivitate.

mircea badea o ia in gura.jpg

„Va fi o emisiune cu mult umor. În fiecare episod Mircea se va lua la harță cu cineva, și cum el este foarte deștept, cam ca PiticiGratis așa, se va duce să-l amenințe pe ăla cu bătaia. Ce prezentatorul nu știe e că noi îl plătim pe ăla și să accepte să se ia la bătaie și astfel vom avea multe scene spectaculoase și pline de haz”, a mărturisit un om implicat în producția viitoarei emisiuni.

Telespectatorii vor putea participa la emisiune trimițând SMS-uri care să conțină textul „MIRCEA BADEA” și numărul de secunde în care acesta și-o va lua. Câștigătorul fiecărei emisiuni intră în tragerea la sorți de la finalul sezonului, când la spitalul unde e Mircea Badea va fi ales cel care va primi o excursie de două persoane în Antalya.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 27.11.2019 20:43 Monden

National Cinematografic