Noul Cod Penal introduce munca silnică în patul Oanei Zăvoranu

Filmuleţele în serie lansate de Oana Zăvoranu pe contul personal de Facebook (vreo cinci până acum) le-a dat o idee controversată legiuitorilor autohtoni: introducerea muncii silnice în patul Oanei Zăvoranu pentru cei care comit delicte de natură sexuală. Cei mai afectaţi de această măsură vor fi, astfel, violatorii şi pedofilii.

Decizia a stârnit valuri de indignare din partea mai multor ONG-uri care luptă pentru drepturile omului. „Pedeapsa este inumană. Punct! Nici un om nu ar trebui să fie supus unei asemenea traume. Deja nu mai vorbim de justiţie, aici e deja vorba de răzbunare, de cruzime. Nici măcar în Evul Mediu nu existau pedepse atât de crunte”, s-a revoltat liderul unui ONG.

Pe de altă parte, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, spune că munca silnică în patul Oanei Zăvoranu este cea mai eficientă metodă de reeducare a persoanelor care comit delicte de natură sexuală. „Nu întămplător se spune despre Pepe, acum că a divorţat de Oana, că îi plac mai mult bărbaţii decât femeile. Ce altă dovadă mai bună vreţi pentru faptul că Oana Zăvoranu omoară pornirile sexuale ale bărbaţilor?”, a explicat acesta.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
27 iulie 2011 12:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult