Noul Einstein? Un bărbat se laudă că știe toate programele mașinii de spălat

Lumea științifică este uluită! Un român care se laudă că știe pe de rost toate programele mașinii de spălat a atras zeci de oameni de știință, curioși să vadă cu ochii lor că o așa minune este posibilă. După ce s-au convins de talentul ieșit din comun al românului, oamenii de știință au fost atât de impresionați încât l-au poreclit „noul Einstein“.

„Eu sunt doar un simplu fan Persil“, spune însă cu modestie bărbatul. „Fiind pasionat de SF, m-au atras dintotdeauna discurile Persil, care arată exact ca niște nave extraterestre. Și dacă tot le-am cumpărat, am început și să le folosesc la mașina de spălat și încet-încet am învățat toate programele.“

„Acum sunt deja atât de bun încât nimeresc cuva mașinii de spălat cu 100 de discuri Persil pe minut – cred c-aș putea deveni golgeter la Euro. Așa că, în locul de noul Einstein, aș prefera să mi se spună noul Messi. Dacă despre Persil se spune că dă strălucire și curăță în profunzime, despre mine aș vrea să se spună că mă demarc în profunzime și ofer strălucire echipei“, visează bărbatul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

21 iunie 2021 13:22
Citește mai mult despre: barbat masina de spalat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult