Nu e zi fără ca un puşti român să uimească planeta cu intelectul lui strălucitor! E rândul unui copil de un an din cartierul bucureştean Berceni, care a rostit azi primul său cuvânt - şi nu a fost nici "mama", nici "papa", nici "caca" ci "plec!".

copil_absolut_genial.jpg
"De obicei, abia pe la 3-4 ani vine revelaţia că în străinătate primeşti nu doar o leafă mai bună, ci şi respectul care ţi se cuvine ca fiinţă umană. Să pronunţe atât de clar 'plec', ba chiar 'plec naibii' la doar un an - putem spune că avem de-a face cu un copil genial, cu un IQ de peste 9000", spune Donald Aurel, psiholog.

"Multor părinţi li se pare că aud 'plec' când copilul doar plescăie. Nu e cazul lui Georgel, care şi-a confecţionat şi un paşaport din hârtie colorată", adaugă specialistul.

Iniţial, părinţilor nu le-a venit să creadă, însă acum sunt bucuroşi nevoie mare că au aşa un copil deştept, care o să-i întreţină la bătrâneţe. "Georgel mai are un frate, dar ăla are deja cinci ani şi n-a dat vreun semn că ar vrea să emigreze. Am fost la pediatru, dar ne-a zis că aşa sunt unii copii, mai fraieri."

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Saturday, 24.03.2018 11:51 Monden

National Cinematografic