Noul Einstein! Un copil român are IQ-ul atât de mare încât primul lui cuvânt a fost „Plec”

Nu e zi fără ca un puşti român să uimească planeta cu intelectul lui strălucitor! E rândul unui copil de un an din cartierul bucureştean Berceni, care a rostit azi primul său cuvânt – şi nu a fost nici „mama”, nici „papa”, nici „caca” ci „plec!”.

„De obicei, abia pe la 3-4 ani vine revelaţia că în străinătate primeşti nu doar o leafă mai bună, ci şi respectul care ţi se cuvine ca fiinţă umană. Să pronunţe atât de clar ‘plec’, ba chiar ‘plec naibii’ la doar un an – putem spune că avem de-a face cu un copil genial, cu un IQ de peste 9000”, spune Donald Aurel, psiholog.

„Multor părinţi li se pare că aud ‘plec’ când copilul doar plescăie. Nu e cazul lui Georgel, care şi-a confecţionat şi un paşaport din hârtie colorată”, adaugă specialistul.

Iniţial, părinţilor nu le-a venit să creadă, însă acum sunt bucuroşi nevoie mare că au aşa un copil deştept, care o să-i întreţină la bătrâneţe. „Georgel mai are un frate, dar ăla are deja cinci ani şi n-a dat vreun semn că ar vrea să emigreze. Am fost la pediatru, dar ne-a zis că aşa sunt unii copii, mai fraieri.”

Scris de Vasile
24 martie 2018 09:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult