Noul iPhone X, primul telefon de pe care nu poţi face apeluri, pentru că oricum n-ai ce vorbi cu săracii ăia

Veşti bune pentru fanii înfocaţi Apple! Noul iPhone X a fost lansat în această dimineaţă şi are o serie întreagă de trăsături revoluţionare. Cea mai importantă, spun producătorii, este lipsa totală a funcţiei de apel, foarte importantă fiindcă un posesor de iPhone X nu are ce discuta cu săracii.

„Am dorit să facem un produs premium, unul care spune ‘La muncă, mujicilor!’ şi costă cât o maşină de familie. Fireşte, când ai un asemenea telefon, nu suni şi nu primeşti apeluri, pentru că ai un om pentru asta”, spune şeful Apple, fantoma lui Steve Jobs. „Bineînţeles că nu poţi să suni nici la 112. Ştii cât câştigă ăia de la dispecerat? Vrei să te molipseşti de sărăcie?”

„Vă amintiţi telefoanele Vertu, alea cu aur şi cristale Svarovski? Ei bine, ele au eşuat tocmai fiindcă puteai să le foloseşti. Ce sens are să ai un dispozitiv de lux când acest lucru te obligă să schimbi cuvinte cu proletarii, muritorii de foame, pegra societăţii?”, a precizat Reginald Purice, expert în tehnologie.

Primul cumpărător al noului iPhone, baronul Soros von Rothschild-Bank, a comentat scurt: „Pieiţi din faţa mea, mâncătorilor de cartofi.”

Scris de Vasile
3 noiembrie 2017 16:24
Citește mai mult despre: iPhone X saracie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult