Noul logo al companiei Virgin Galactic va fi faţa lui Iulian Bulai

Deși se anunța un proces anevoios, alegerea noului logo Virgin Galactic s-a dovedit până la urmă extrem de simplă. Cineva a propus mai mult în glumă fața lui Iulian Bulai, dar Richard Branson a fost încântat. „Este exact ce avem nevoie. Un virgin galactic“, a exclamat fondatorul grupului Virgin.

Iulian Bulai n-a fost prea încântat în primă fază de folosirea imaginii lui, dar după ce-a aflat că va primi anual 100.000 de euro de la Virgin Galactic pentru a fi folosit drept logo a acceptat fără să mai stea pe gânduri. Trebuie, însă, să rămână virgin în continuare, altfel înțelegerea cade, dar Iulian Bulai a dat asigurări că nu există nicio șansă să-și piardă prea curând virginitatea.

Dacă Iulian Bulai exultă, nu același lucru se poate spune despre alți membri USR Plus. „Avem în partid câteva sute de virgini, poate chiar mii, vă dați seama că sunt extrem de invidioși pe Iulian, că ar fi vrut să fie fața lor noul logo al Virgin Galactic și să ia ei banii“, a povestit, sub protecția anonimatului, un membru USR Plus.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 septembrie 2021 16:40
Citește mai mult despre: Bulai USR virgin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult