În ședința de astăzi a CNA s-au luat în discuție mai multe reclame ce apar la televizor în care este prezent noul logo IKEA. Campania, „Vino să mănânci la IKEA, poate cumperi și-un scaun” a fost una virală ce a umplut spațiul media, dar a fost și o ocazie foarte bună pentru prezentarea noului logo al companiei.

ikea_new_logo_hotdog.jpg

„E ceva în acest logo care mă deranjează profund”, a răbufnit Radu Herjeu, membru al CNA. „Nu pot să spun exact ce e, dar n-aș vrea să văd asta când mă gândesc la mâncare. Aș mânca și eu niște chfitele de la IKEA dar nu așa”, spune acesta. Consiliul a luat în discuție interzicerea reclamelor ceea ce a dus la o nouă controversă. 

„În momentul de față CNA interzice un brand la TV, asta nu se poate face. Nu e ca și cum am fi pus o swastică acolo, sunt niște chiftele și un hotdog, care-i problema?”, a declarat un reprezentant al companiei. Ambasada Suediei a reacționat publicând pe contul de Facebook noul logo al IKEA și semnul interzis lângă el și ne-a dojenit. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 22.07.2019 12:18 Monden

National Cinematografic