Noul model Dacia va fi conceput de un designer italian: Andrea Bocelli

Dacia se pregăteşte să revoluţioneze piaţa auto! Constructorul francez Renault a anunţat că următorul model de Dacia va fi unul care să aibă nu doar un preţ extrem de avantajos, dar să impresioneze prin şi design, spre deosebire de cele de până acum, care impresionau mai ales prin mediocritate. În acest scop, cei de la Renault au folosit, la fel ca mulţi alţi constructori auto, un designer italian.

„Nu ne-am permis să apelăm chiar la Pininfarina, Giugiaro sau Bertone, fiindă asta ar fi însemnat că pentru a menţine autoturismul la un preţ rezonabil ar fi trebuit să nu-i mai punem nici măcar volan”, explică purtătorul de cuvânt al Dacia. „Am semnat însă un contract cu Andrea Bocelli , care nu doar că are un nume extrem de italienesc, care va impresiona publicul nostru, dar cu siguranţă va produce şi un design care să satisfacă aşteptările fanilor Dacia”.

Pe forumurile auto au apărut deja imagini-spion cu noul model desenat de Bocelli. Deşi sunt destul de neclare, fotografiile indică faptul că acesta ar avea 8 roţi, dintre care 2 montate pe parbriz şi una pe lunetă. De asemenea, haionul se pare că se deschide sub maşină, unde are suficient loc, dat fiind că toba de eşapament a fost mutată în interiorul habitaclului, probabil din motive estetice.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 iunie 2012 15:06

Alte articole

Vezi mai mult