Veşti bune pentru pasionaţii comediilor spumoase! În această perioadă, pe străzile Timişoarei se toarnă filmul "Robucop", un SF cu elemente cyberpunk despre un android pus să aibă grijă de oraş, deşi rulează un software defect, complet imprevizibil şi plin de buguri.

robucop.jpg
"'Robucop' este ecranizarea unui banc mai vechi cu acelaşi nume", povesteşte scenaristul Decebal Popescu. "Ajuns primar printr-o încurcătură ridicolă, cyborgul Robucop încearcă să facă dreptate în metropola distopică Detroitşoara."

"Bineînţeles, urmează un festival de gaguri futuriste, în care Robucop se luptă cu palmierii carnivori de pe Venus, crocodilii mutanţi din canalul Bega şi troţkiştii pe biciclete care strâng semnături pentru 'Fără klingonieni în funcţii publice'."

"Nu e supereroul care ne trebuie, nici măcar cel pe care îl merităm, e pur şi simplu Robucop şi cineva să-l ducă la depanat", a glumit actorul Claudiu Bleonţ, ales să-l joace pe edilul cibernetic după succesul fazei cu pantalonii de acum câţiva ani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 21.05.2018 15:31 Monden

National Cinematografic