Nu degeaba e cel mai bogat român! Ion Ţiriac are bonuri de masă în alb

Când ești cel mai bogat dintre români te respecți și ești respectat, nu primești bonuri de masă înainte de salariu ca săracii, de-alea de 15 lei. De aceea o importantă firmă care editează bonuri de masă a scos o ediție specială, doar pentru românii care au peste un miliard de dolari, pe care poți să treci ce sumă vrei.

„Trebuie să înțelegeți, un domn ca domnul Țiriac nu sparge 200 de lei când se duce la Mega. El ia salamul cel mai fin, cel ascuns în frigiderele din spate, unde nu au acces săracii. Pâinea feliată este de cea mai bună calitate, pe produsă la Viscri, exportată în Guinea-Bissau pentru a fi feliată cu o macetă cu mâner de fildeș și abia apoi adusă înapoi. Lucrurile astea costă, nu poți să-l lași pe domnul Țiriac să numere bonuri de masă la casă. Așa că scrie el ce sumă trebuie și gata, se decontează separat”, a explicat un reprezentant tehnic al companiei de bonuri de masă.

Cu toate acestea miliardarul Ion Țiriac nu este un risipitor, dimpotrivă, completează bonurile folosind același stilou chinezesc original cu peniță de aur pe care l-a primit când a intrat la liceu. În 1992 și-a cumpărat din shop un set de penițe de rezervă și a zis că-i ajung până moare.

Scris de Eftimie
8 iunie 2019 10:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult