Nu e ce pare! Cele două polițiște erau de fapt doi polițiști ieșiți de la pensat

Răsturnare de situație în cazul celor două polițiște surprinse la cafea și țigări în uniformă. O anchetă internă a Ministerului de Interne a scos la iveală că-n imagine nu sunt două femei, ci doi bărbați.

„Poliția română s-a modernizat foarte mult în ultimul timp“, insistă purtătorul de cuvânt al ministerului de Interne, „așa că e un lucru banal ca polițiștii să meargă la pensat. Iar pe unii îi mai ia câteodată valul și încep să se epileze, să-și vopsească părul, să-și pună botox, lucruri de genul acesta. Asta s-a întâmplat și acum, deci în imagini sunt doi polițiști ieșiți de la salonul de cosmetică, nicidecum două polițiste.“

Purtătorul de cuvânt apreciază că acest trend, al polițiștilor care se pensează și-și pun botox, este unul benefic pentru imaginea instituției pe care o reprezintă. „Sperăm ca în scurt timp să dispară complet mitul polițistului cu burtă care stă la coadă la șaorma, iar locul lui să fie luat de polițistul modern, cel proaspăt ieșit de la pensat și epilat“, spune acesta.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
22 august 2022 13:00
Citește mai mult despre: pensat politisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult