Credeaţi că apariţia Elenei Udrea pe coperta unei fiţuici e doar o dovadă în plus că e foamete în presa glossy? Din contră, ar putea fi un plan bine gândit!

Mai mulţi specialişti în drept au atras atenţia că, potrivit art. 829 din noul Cod penal, Udrea ar putea scăpa de închisoare doar arătându-ne fesele photoshopate.

udreapictorial.jpg
"E scris aici, negru pe alb, după lucrări ştiinţifice şi sculpturi în mămăligă. Fiecare pictorial nud într-o revistă îţi aduce o reducere cu 30 de zile a pedepsei, indiferent că eşti deja în puşcărie sau ai fugit în junglă ca un cârnat. Practic, 14 serii de poze din astea şi doamna Udrea e un om liber", spune Decebal Popescu, avocat.

Aceiaşi specialişti au accentuat că, oricât de nedreaptă ar putea părea această prevedere obscură a Codului penal, cel mai important e să-i mulţumim lui dumnezeu că nu era în vigoare şi pe vremea când erau Năstase sau Dan Voiculescu la puşcărie.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Vasile | Thursday, 30.08.2018 17:52 Monden

National Cinematografic