vaselina_botezatu_iarna_gheata.jpg
Unora chiar le place gheţuşul! Potrivit câtorva martori, cunoscutul designer Cătălin Botezatu ar fi intrat recent într-un magazin de bricolaj, de unde ar fi cumpărat câteva cutii de vaselină. Întrebat de casier la ce îi foloseşte atâta lubrifiant industrial, acesta ar fi declarat, zâmbind, că “îi place să alunece”.

“Ce, voi nu simţiţi uneori că nu alunecă suficient?”, s-a răţoit Botezatu la un reporter, vorbind, bineînţeles, despre carosabilul din zona Pieţei Unirii sau altceva similar. Acesta a refuzat să ofere alte declaraţii, fiind ocupat să îşi încarce cutiile cu vaselină într-o roabă pentru a le transporta spre casă.

Bucureştenii spun că modistul e puţin sărit de pe fix dacă nu-i ajunge gheaţa care a acoperit trotuarele în ultima vreme. “Maică, eu nu ştiu ce să fac să nu cad cu cracii în sus când merg la piaţă şi el se plânge că nu-i suficient de alunecos şi vrea să mai dea cu vaselină?”, se întreabă o doamnă în vârstă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 28.01.2016 17:48 Monden

National Cinematografic