vaselina_botezatu_iarna_gheata.jpg
Unora chiar le place gheţuşul! Potrivit câtorva martori, cunoscutul designer Cătălin Botezatu ar fi intrat recent într-un magazin de bricolaj, de unde ar fi cumpărat câteva cutii de vaselină. Întrebat de casier la ce îi foloseşte atâta lubrifiant industrial, acesta ar fi declarat, zâmbind, că “îi place să alunece”.

“Ce, voi nu simţiţi uneori că nu alunecă suficient?”, s-a răţoit Botezatu la un reporter, vorbind, bineînţeles, despre carosabilul din zona Pieţei Unirii sau altceva similar. Acesta a refuzat să ofere alte declaraţii, fiind ocupat să îşi încarce cutiile cu vaselină într-o roabă pentru a le transporta spre casă.

Bucureştenii spun că modistul e puţin sărit de pe fix dacă nu-i ajunge gheaţa care a acoperit trotuarele în ultima vreme. “Maică, eu nu ştiu ce să fac să nu cad cu cracii în sus când merg la piaţă şi el se plânge că nu-i suficient de alunecos şi vrea să mai dea cu vaselină?”, se întreabă o doamnă în vârstă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 28.01.2016 17:48 Monden

National Cinematografic