Nu-i mai satură Dumnezeu! Un cal din Strehaia și-a făcut operație de mărire de penis

Opulență sau necesitate? Un cal din Strehaia a luat o decizie care la prima vedere ar părea total inutilă, în contextul anatomiei cabaline pe care am studiat-o cu toții în manualele de zoologie: acesta și-a mărit penisul, de la foarte mare la uriaș, în speranța că va impresiona toate iepele din sat.

„Nu îți faci treaba cu un penis de 74 de centimetri în stare flască”, spune Esteban Murgu, calul cu pricina. „De ceva timp încoace citesc pe botul neveste-mii o dezamăgire cruntă, de fiecare dată după ce facem dragoste. Un armăsar care nu e în stare să își satisfacă nevasta nu e un armăsar adevărat, e doar un ponei. S-o vedeți acum cum nechează, trezește toți caii din vilele vecine”, se mândrește acesta.

Odată cu mărirea de penis, Esteban a intrat și în Cartea Recordurilor, devenind primul cal din România cu trei cifre în lungimea penisului: 112 centimetri pe care îi poartă cu mândrie, atât în sufrageria sa, cât și pe străzile din Strehaia. Mai mult decât atât, el este și cel mai rapid cal din regiune, pentru că acum își poate folosi noul penis ca un al cincilea picior.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
29 august 2018 13:08

Alte articole

Vezi mai mult