Banul e ban, și Patriarhul știe asta cel mai bine. Dorind să profite de prevederile legale, Patriarhul Daniel s-a întors în Israel cu lumina sfântă adusă de Paști, spunând că vrea s-o returneze și vrea banii înapoi.patriarhul_daniel_catedrala.jpg

”Sunt cetățean european și am drepturi! Am 30 zile, conform legii. Lumina e foarte puțin folosită, e în ambalajul original. Sunt nemulțumit pentru că anul ăsta lumina mi-a adus venituri mai mici decât mă așteptam. Ce înseamă 1 miliard de Euro, când avem atâtea proiecte?”, spune Patriarhul Daniel.

Confruntându-se cu proteste din partea preoților de la Mormântul Sfânt, Patriarhul s-a înfuriat: ”Am senzația că bandiții ăștia de la Mormântul Sfânt m-au tras în piept și mi-au dat o lumină expirată. O să-i reclam la subalternii mei de la Securitate!”, a declarat Patriarhul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 19.04.2015 08:06 Monden

National Cinematografic