Nu le subestimaţi prostia! Fanii Show-ului păcătos cred că Capatos e una din piţipoancele din platou

Demers supraomenesc realizat de o echipă de sociologi români! Aceştia au făcut ceva ce puţini oameni ar fi avut curajul sau nervii, au stat de vorbă cu sute de persoane care urmăresc constant emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos”. Multe din concluziile studiului sunt cel puţin suprinzătoare.

Astfel, 84% dintre cei care au fost intervievaţi cred că Dan Capatos este una din piţipoancele care se perindă zilnic prin platou, nu moderatorul emisiunii. Ceilalţi 16%, în schimb, cred că Capatos este numele unui obiect care face parte din decorul emisiunii. Şi aici ne referim doar la persoanele care au şi răspuns întrebărilor, pentru că au fost nenumărate cazuri de subiecţi care nu avea inteligenţa necesară nici măcar pentru a înţelege întrebările care li se pun.

Mai departe, la întrebarea „Cum ar putea face Dan Capatos emisiunea mai atractivă?”, majoritatea fanilor „Show-ului păcătos” spun că aceasta (Dan Capatos, n.n.) ar trebui să-şi pună silicoane şi botox, să nu poarte sutien, să vorbească mai puţin şi să danseze lasciv ori de câte ori are ocazia.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
28 iunie 2013 09:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult