Pentru cei ce nu pleacă din București în acest weekend vin și vești bune. Aceștia se pot întâlni într-o garsonieră din Drumul Taberei unde va avea loc cheful din acest weekend. 

petrecere-in-garsoniera.jpg

Specialiștii în party și entertainment spun că se așteaptă la o participare de aproape 7 persoane din care cel puțin 5 vor fi de sex masculin și restul grase. „Regula de bază, ca la orice chef, e că băieții aduc băutura și fetele ceva de mâncare”, a declarat organizatorul evenimentului. În privința marijuanei nu sunt prospecte foarte bune întrucât, după ultimele informații, toată marihuana din România a fost cumpărată de cei de pe litoral. 

Petrecerea e programată să țină toată noaptea, asta dacă ține bateria laptopului. „După ce se termină dăm pe televizor și dansăm pe ce muzică se mai dă pe MTV sau la Antena Stars”, se arată în invitația la chef.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 15.07.2016 20:58 Monden

National Cinematografic