Nu riscă nimic! Trăistariu a chemat descarcerarea, după ce un fir de păr i s-a blocat în pieptăn

De când și-a făcut implant de păr, ca să abată atenția de la faptul că n-are voce – cel puțin, nu de bărbat – Mihai Trăistariu a devenit efectiv obsedat de podoapa sa capilară. O demonstrează modul în care a reacționat după ce un fir de păr i-a rămas blocat în pieptăn: a chemat unitățile de descarcerare.

”Nu am dat atâția bani ca să-mi bat acum joc de vreun fir de păr. Chiar dacă cei de la descarcerare au făcut mișto de mine în timpul intervenției, bucuria de a-mi vedea salvat firul de păr blocat în pieptăn compensează totul. Pentru mine, să-mi pierd un fir de păr ar echivala cu pierderea unei rude apropiate”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Ce nu a aflat însă Trăistariu e că pompierii efectiv l-au batjocorit. ”Să creadă el că i-am salvat vreun fir de păr!”, spune unul dintre cei care au intervenit. ”L-am convins că, pentru binele intervenției, trebuie sedat, după care nu doar că nu i-am salvat firul de păr, dar i-am și extras câteva zeci de fire de păr. Pentru că asta merită cei obsedați de propriul păr!”

Scris de Calin
23 iunie 2014 14:06

Alte articole

Vezi mai mult