Nu se înjosesc în corturi anticaniculă! Șmecherii de Dorobanți și-au construit o vilă anticaniculă

Valul de caniculă abătut peste România nu ţine cont de condiţia socială, afectându-i chiar şi pe cei care întorc banii cu buldozerul. Însă fiecare înfruntă în mod diferit căldura şi nu toţi se înjosesc în asemenea hal încât să treacă pragul unuia din cunscutele corturi anticaniculă. Este vorba de şmecherii din Dorobanţi, care au găsit soluţia ideală pentru a-şi păstra reputaţia intactă: şi-au construit o vilă anticaniculă.

“Practic, canicula nu mi-a dat de ales, altă soluţie nu aveam, ca să fiu în siguranţă cu prietenii mei. Ce, voiaţi să intrăm în corturile alea mizerabile, ca ultimii săraci? Avem un statut de apărat şi nişte bani de cheltuit”, declară Andrei Năstase, băiat cu bani din Dorobanţi.

Vila anticaniculă a costat 20 milioane de Euro, iar cei care intră se pot răcori la una din cele 2 piscine, primesc la discreţie apă adusă din calota polară pentru a se hidrata, iar dacă asistentele sexy constată că au tensiunea scăzută mai mănâncă o porţie de icre negre, sau o friptură de sturion.

Scris de Luchian
14 august 2014 19:08
Citește mai mult despre: canicula Dorobanti vila

Alte articole

Vezi mai mult