Ceva e putred în sistem! La doar câteva zile după încarcerarea fostului şef PSD Liviu Dragnea, compania teleormăneană Tel Drum a câştigat primul ei contract cu penitenciarul Rahova. Mai precis, este vorba despre o lucrare de "extindere şi modernizare celulă", în valoare de circa 200 milioane de euro.

teldrum_rahova_contract.jpg
Potrivit proiectului depus de Tel Drum, lucrările au ca scop transformarea unei celule a închisorii într-un palat în stil romantic-renascentist, cu pardoseli de marmură, candelabre din cristal de Boemia, turnuri de observaţie, două piscine, restaurant, centru SPA, bază piscicolă şi teren de vânătoare.

"În momentul de faţă nu ştim cine este norocosul ocupant al celulei nr. 174, dar vom afla cu siguranţă în următoarele zile. Noi am organizat o licitaţie pentru schimbarea linoleumului în sala de mese, a ieşit un pic altfel, uneori ni se mai impun chestii de la centru, aia e!", a recunoscut Petrică Lae, vice-director adjunct al penitenciarului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 30.05.2019 13:54 Monden

National Cinematografic