Nu se lasă! Tel Drum a câştigat un contract cu Rahova pentru “modernizare celulă”

Ceva e putred în sistem! La doar câteva zile după încarcerarea fostului şef PSD Liviu Dragnea, compania teleormăneană Tel Drum a câştigat primul ei contract cu penitenciarul Rahova. Mai precis, este vorba despre o lucrare de „extindere şi modernizare celulă”, în valoare de circa 200 milioane de euro.

Potrivit proiectului depus de Tel Drum, lucrările au ca scop transformarea unei celule a închisorii într-un palat în stil romantic-renascentist, cu pardoseli de marmură, candelabre din cristal de Boemia, turnuri de observaţie, două piscine, restaurant, centru SPA, bază piscicolă şi teren de vânătoare.

„În momentul de faţă nu ştim cine este norocosul ocupant al celulei nr. 174, dar vom afla cu siguranţă în următoarele zile. Noi am organizat o licitaţie pentru schimbarea linoleumului în sala de mese, a ieşit un pic altfel, uneori ni se mai impun chestii de la centru, aia e!”, a recunoscut Petrică Lae, vice-director adjunct al penitenciarului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
30 mai 2019 11:05

Alte articole

Vezi mai mult