Nu se lasă! Un turist aşteaptă şi acum să-i vină comanda făcută sâmbătă la o terasă din Mamaia

Cine spunea că românii nu știu să aibă răbdare? Au trecut 4 zile și un client al unei terase din Mamaia încă își așteaptă comanda făcută sâmbătă: 4 mici și o bere rece. Trebuia să se întoarcă acasă luni seară, dar a decis să nu aibă o atitudine negativă și să aștepte cuminte: ”Din moment ce am dat comanda și am și achitat în avans la domnul chelner, înseamnă că voi primi și ce am comandat, nu?”, spune clientul terasei, care preferă să rămână anonim, de jenă.

”Poate că chelnerul avea şi alte comenzi, deși n-am mai văzut niciun client de luni seară. Cine știe? Nu vreau să supăr pe nimeni, poate au clienți mai importanți”, explică clientul răbdător, despre care se zvonește că ar fi din Ardeal și pricepe mai greu.

Turistul spune că a încercat să atragă atenția mai multor angajați ai terasei, dar ori n-a fost băgat în seamă, ori a fost pur și simplu scuipat de patron, care i-ar fi spus în repetate rânduri să părăsească incinta, că el nu servește săraci și că ar trebui să-și mute cearceaful, că stă abuziv pe o plajă privată.

Scris de Ionut
22 iunie 2016 00:06
Citește mai mult despre: litoral terasa

Alte articole

Vezi mai mult