Trădare la Casa Albă! Președintele Donald Trump a dezvăluit rușilor informații extrem de sensibile, care periclitează fragilul echilibru strategic nuclear din emisfera nordică. Președintel american i-ar fi spui ministrului de externe Serghei Lavrov formula secretă a gelului de păr prezidențial, care ar fi ajuns la Vladimir Putin. Cu această armă de propagandă, rușii ar putea ajunge de neoprit.trump_secret_gel.jpg

”Imaginați-vă o armată de Donalzi Trumpi, cu părul roșcat și vâlvoi, dați cu gelul secret, parașutați în Europa de Sud-Est. Panica s-ar instala imediat și armatele unor state mici, și de căcat, precum România sau Bulgaria, s-ar preda imediat”, explică Decebal Swanson, analist politic american de origine dacică.

Surse din cadrul FBI spun că trădarea e foarte gravă. Gelul lui Trump, obținut de savanți în Area 51, nu doar că îi ține părul în forma aceea fascinantă, dar are și alte proprietăți. ”Dacă ungi o bombă nucleară cu gelul acela, bomba își dublează forța de distrugere”, a mai spus Decebal Swanson.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

După 10 ani în care berea a colaborat impecabil cu satira în redacția Times New Roman, am realizat că e timpul să avem propria noastră bere. I-am spus – cum altfel? – TNR. Comand-o online și fă un redactor TNR fericit!

Scris de Ionut | Wednesday, 17.05.2017 21:02 Monden

National Cinematografic