Nu se poate abţine! Arşinel s-a băgat peste rând şi la clonare şi acum avem două jigodii

După ce-a sărit peste rând ca să obțină un rinichi de 23 de ani, Alexandru Arşinel are mai multă energie decât oricând! Cunoscut ca „Tăriceanu al scenei româneşti” pentru pofta cu care sare rândul, Arşinel s-a băgat în faţă şi la un program super-secret de clonare, iar acum specia noastră se poate lăuda cu doi Arşinei.

Cercetătorii care au efectuat procedura recunosc că materialul genetic folosit nu trebuia să provină de la Arşinel, ci de la un berbec din rasa merinos, însă actorul a fost „deosebit de insistent”.

„Am încercat să-i explicăm că pentru clonare umană mai are de aşteptat vreo 20 de ani, dar el o ţinea pe-a lui. Şi cine suntem noi, nişte bieţi savanţi, să refuzăm un mare artist? L-am băgat în program, i-am prelevat o celulă, i-am scos ADN-ul, l-am băgat într-un ovul de maimuţă rhesus şi am făcut un Arşinel, pe care l-am botezat Adrian Arşinel. În afară de faptul că are trei urechi, e identic”, spune prof. dr. Armand Duca, coordonatorul programului.

În prezent, artiştii pregătesc spectacolul-bombă „Arşinel şi Arşinel” pe scena Teatrului de Revistă, dar şi o apariţie simultană la două şuşe finanţate de Primărie, spun impresarii celor doi Arşinei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
4 ianuarie 2018 17:53
Citește mai mult despre: arsinel clonare experiment medicina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult