Nu se poate abține! Solistul de la Carla’s Dreams și-a vopsit fața reală peste machiaj

Solistul de la Carla’s Dreams a găsit o nouă metodă să iasă în evidență. Pentru că picturile ridicole de ou de Paști cu care s-a afișat până acum au intrat în banal și nu mai șochează pe nimeni, moldoveanul a decis să își vopsească fața reală peste machiajul existent, afișându-se, astfel, în public cu ceva mult mai șocant: adevăratul său chip de moldovean.
 
„Într-o zi am găsit o poză prin casă, un portret. După ce am depășit șocul inițial al evidentei fețe de moldovean, a început să mi se pară cunoscut. Mi-am dat seama că sunt eu, dar nu uitându-mă în buletin, că acolo apar vopsit, ci după autograful de pe poză, pe care mi l-am dat singur după ce mi-am ascultat primul album. Atunci am decis să șochez din nou și mi-am pictat fața asta de moldovean peste machiajul colorat”, explică artistul.
 
Solistul a început deja să primească primele feedback-uri la noul său look. „Merg pe stradă și unii se feresc, alții se opresc să facă poze, dar de la distanță cu zoom, alții își feresc copiii, câinii nici nu se apropie de mine, că mă simt de departe. Cel mai frumos feedback a fost de la Antena 1, care m-au amenințat că mă dau afară dacă nu revin la machiajul precedent”, a declarat acesta.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
20 iunie 2017 18:23
Citește mai mult despre: carla's dreams

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult