“Marele urs” le dă bătăi de cap miilor de corporatişti care pleacă după amiaza din Băneasa spre cartierele muncitoreşti! De Ziua Rusiei, personalul ambasadei din Kiseleff nu s-a putut abţine şi, în urma unei invazii sumare, a anexat o bandă de circulaţie.

teritoriuanexatrusiakiseleff.jpg
În pofida claxoanelor şi a înjurăturilor, reacţia statului român se lasă aşteptată. “Asaltul ambasadorului rus şi ivirea bruscă a unui comando de ‘omuleţi verzi’ din subsolul ambasadei ne-au cam luat prin surprindere. Până se mobilizează structurile NATO, nu putem decât să-i sfătuim pe şoferi să folosească rute ocolitoare sau, pur şi simplu, să-şi pună un serial pe telefon cât stau în ambuteiaj”, a precizat generalul Decebal Popescu.

Kremlinul declară că ocuparea celor aproape 200 de metri de şosea e o măsură menită strict să apere drepturile minorităţii ruse din România. “Vreţi să rămână teritoriu românesc şi să ne fure portofelele în voie? În plus, prezenţa ruşilor pe aceste meleaguri e documentată de sute de ani. Doar se cheamă Bulevardul Kiseleff, nu Bulevardul Românilor”, a precizat ministrul de Externe al Rusiei, Oleg Nahui.

Martorii spun că în momentul anexării, scutului antirachetă de la Deveselu i-a piuit scurt pagerul, dar era ocupat să joace table cu nişte localnici.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 12.06.2018 17:34 Monden

National Cinematografic