“Marele urs” le dă bătăi de cap miilor de corporatişti care pleacă după amiaza din Băneasa spre cartierele muncitoreşti! De Ziua Rusiei, personalul ambasadei din Kiseleff nu s-a putut abţine şi, în urma unei invazii sumare, a anexat o bandă de circulaţie.

teritoriuanexatrusiakiseleff.jpg
În pofida claxoanelor şi a înjurăturilor, reacţia statului român se lasă aşteptată. “Asaltul ambasadorului rus şi ivirea bruscă a unui comando de ‘omuleţi verzi’ din subsolul ambasadei ne-au cam luat prin surprindere. Până se mobilizează structurile NATO, nu putem decât să-i sfătuim pe şoferi să folosească rute ocolitoare sau, pur şi simplu, să-şi pună un serial pe telefon cât stau în ambuteiaj”, a precizat generalul Decebal Popescu.

Kremlinul declară că ocuparea celor aproape 200 de metri de şosea e o măsură menită strict să apere drepturile minorităţii ruse din România. “Vreţi să rămână teritoriu românesc şi să ne fure portofelele în voie? În plus, prezenţa ruşilor pe aceste meleaguri e documentată de sute de ani. Doar se cheamă Bulevardul Kiseleff, nu Bulevardul Românilor”, a precizat ministrul de Externe al Rusiei, Oleg Nahui.

Martorii spun că în momentul anexării, scutului antirachetă de la Deveselu i-a piuit scurt pagerul, dar era ocupat să joace table cu nişte localnici.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 12.06.2018 14:34 Monden

National Cinematografic