Nu se pot abţine! Trafic infernal pe Kiseleff după ce ambasada Rusiei a anexat o bandă

“Marele urs” le dă bătăi de cap miilor de corporatişti care pleacă după amiaza din Băneasa spre cartierele muncitoreşti! De Ziua Rusiei, personalul ambasadei din Kiseleff nu s-a putut abţine şi, în urma unei invazii sumare, a anexat o bandă de circulaţie.

În pofida claxoanelor şi a înjurăturilor, reacţia statului român se lasă aşteptată. “Asaltul ambasadorului rus şi ivirea bruscă a unui comando de ‘omuleţi verzi’ din subsolul ambasadei ne-au cam luat prin surprindere. Până se mobilizează structurile NATO, nu putem decât să-i sfătuim pe şoferi să folosească rute ocolitoare sau, pur şi simplu, să-şi pună un serial pe telefon cât stau în ambuteiaj”, a precizat generalul Decebal Popescu.

Kremlinul declară că ocuparea celor aproape 200 de metri de şosea e o măsură menită strict să apere drepturile minorităţii ruse din România. “Vreţi să rămână teritoriu românesc şi să ne fure portofelele în voie? În plus, prezenţa ruşilor pe aceste meleaguri e documentată de sute de ani. Doar se cheamă Bulevardul Kiseleff, nu Bulevardul Românilor”, a precizat ministrul de Externe al Rusiei, Oleg Nahui.

Martorii spun că în momentul anexării, scutului antirachetă de la Deveselu i-a piuit scurt pagerul, dar era ocupat să joace table cu nişte localnici.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
12 iunie 2018 15:06

Alte articole

Vezi mai mult