Nu și-au mai bătut capul cu partajul! Au divorțat și au vândut tot ce aveau pe OLX

Barbații care ajung să divorțeze au, în sfârșit, o metodă ușoară prin care pot evita să se certe la partaj până în punctul în care, inevitabil, le vor da dreptate partenerelor. În loc să le cedeze fostelor soții toate bunurile, doar ca să scape de gura lor, bărbații pot acum să vândă totul on line, iar apoi să împartă în mod egal banii.

”E mult mai simplu așa”, spune Decebal Popescu, un viitor divorțat. ”Gata cu bătaia de cap, că și așa am avut destulă în timpul căsătoriei. În loc se împărțim bunurile, le-am pus pe OLX.ro, iar după ce găsim cumpărători nu mai trebuie decât să împărțim banii. Mai am puțin și mă pot bucura din nou de libertate deplină.”

Cum însă nu au pus la vânzare absolut toate bunurile comune, exist riscul ca divorțul să se prelungească. Asta pentru că, pe OLX.ro, toți cei care pun cel puțin 3 anunțuri pot câștiga 1.000 de euro zilnic sau marele premiu, un BMW seria 3. ”Dacă e să câștig BMW-ul, asta e, îl scot la vânzare tot pe OLX.ro și scap cumva și de el. Deși, sincer, dacă ar fi după mine, aș scoate la vânzare nevasta și aș păstra mașina”, recunoaște Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 septembrie 2014 12:12
Citește mai mult despre: advertorial divort

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult