O moşie, o insulă, dar nici chiar aşa! Drept răspuns la o serie de zvonuri care au circulat recent în presa de scandal, magnatul Ion Ţiriac a negat vehement că ar avea propriul său şezlong pe o plajă din Mamaia, susţinând că nu e chiar atât de bogat, ce dracu’.

sezlong_privat_tiriac_mamaia.jpg
“E doar o coincidenţă că am fost fotografiat două weekenduri la rând pe acelaşi şezlong. Da, recunosc, merg la Mamaia, mai beau un frappe pe plajă cu Abramovici şi şeicul Dubaiului. Dar plătim şezlongurile cu ora, ca tot omul, că nu ne-am pierdut minţile!”, a glumit fostul tenismen, amestecând într-un ceaun de caviar cu o lingură din fildeş de morsă.

“Pârlitul de Ţiriac? Şezlong? La Mamaia? Exclus! Nici măcar eu nu mi-aş permite unul doar al meu. Poate numai dacă m-aş împrumuta de la FMI”, a glumit Bill Gates, văzut şi el de câteva ori cumpărând porumb şi nămol într-o zonă mai sărăcăcioasă a staţiunii.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 02.08.2016 18:29 Monden

National Cinematografic