„Nu te-am mai văzut de un an!”, declarată oficial cea mai proastă glumă a începutului de an

Milioane de români au început anul cum nu se poate mai prost: cel puţin un cunoscut le-a spus gluma cu „Nu te-am mai văzut de un an!”. Specialiştii recomandă victimelor acestei glume proaste să riposteze imediat cu înjurături şi ameninţări la adresa celui care o face. „Dacă nici aşa persoana nu realizează cât de proastă e gluma, violenţa fizică devine imperativă”, au adăugat specialiştii.

„E genul de glumă care te face să-i consideri până şi pe Buzdugan şi Morar oameni cu simţul umorului. Practic, e cea mai proastă glumă posibilă a începutului de an”, a sunat verdictul dur al specialiştilor. „O glumă la fel de proastă va apărea, cel mai probabil, abia peste câteva sute de ani, dacă va mai apărea.”

De frica acestei glume idioate, foarte mulţi români nici măcar nu s-au dus azi la muncă, în speranţa că de mâine încolo nimeni nu va mai fi atât de lipsit de inspiraţie încât să apeleze la ea. „Nu vreau să-mi încep anul cu o depresie”, spune un bucureştean care a stat azi acasă de frica acestei glume idioate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
3 ianuarie 2013 16:01

Alte articole

Vezi mai mult