Gestul fatal făcut de un bucureștean ar putea să-l coste bărbăția. Marcel Constantin, un român care nu prea e la curent cu ultimele evoluții ale lumii mondene, a parcat azi în fața unui coafor fără să știe că locul acela este rezervat pentru Dana Budeanu.

dana-budeanu-loc-de-parcare.jpg

„Am lăsat numărul în parbriz până m-am dus aici la etaj cu o treabă. Am primit imediat un mesaj pe Whatsapp cu „Bună, fătălăule, sunt Dana Budeanu. Ai parcat pe locul meu. Te aștept la mașină”. Am făcut un atac de panică pentru început”, a declarat românul aneantizat de gura Danei Budeanu.

Acesta spune că nu mai știe exact ce s-a întâmplat în următorul sfert de oră dar că a simțit un fel de tremurătură în mâna dreaptă. „Era ca un fior, a pornit de la umăr și a coborât încet spre palmă, a început să-mi tremure toată mâna și să zvâcnească. Parcă un strămoș striga la mine din adâncurile istoriei, un răzeș, un bărbat care-a stat piept otomanilor, rușilor și austro-ungarilor. Cred că dacă mai dura cinci minute cearta îi f***team o palmă”, mărturisește victima. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 11.02.2020 10:41 Monden

National Cinematografic