Nu te vom uita niciodată! Un român a parcat maşina pe locul Danei Budeanu

Gestul fatal făcut de un bucureștean ar putea să-l coste bărbăția. Marcel Constantin, un român care nu prea e la curent cu ultimele evoluții ale lumii mondene, a parcat azi în fața unui coafor fără să știe că locul acela este rezervat pentru Dana Budeanu.

„Am lăsat numărul în parbriz până m-am dus aici la etaj cu o treabă. Am primit imediat un mesaj pe Whatsapp cu „Bună, fătălăule, sunt Dana Budeanu. Ai parcat pe locul meu. Te aștept la mașină”. Am făcut un atac de panică pentru început”, a declarat românul aneantizat de gura Danei Budeanu.

Acesta spune că nu mai știe exact ce s-a întâmplat în următorul sfert de oră dar că a simțit un fel de tremurătură în mâna dreaptă. „Era ca un fior, a pornit de la umăr și a coborât încet spre palmă, a început să-mi tremure toată mâna și să zvâcnească. Parcă un strămoș striga la mine din adâncurile istoriei, un răzeș, un bărbat care-a stat piept otomanilor, rușilor și austro-ungarilor. Cred că dacă mai dura cinci minute cearta îi f***team o palmă”, mărturisește victima.

Scris de Ef
11 februarie 2020 08:02
Citește mai mult despre: dana budeanu

Alte articole

Vezi mai mult