Nuntă de aur pentru un român! Sărbătorește 50 de ani de când s-a masturbat prima oară

Moment festiv la primăria din Slobozia, unde primarul urbei a ținut să-l felicite personal pe Costică Biță, slobozeanul care tocmai a împlinit 50 de ani de când s-a masturbat prima oară. ”Sunt de 50 de ani împreună și nu a trădat-o niciodată. Respect, nea Costică!”, a spus primarul Sloboziei, în ropotele de aplauze ale cetățenilor prezenți.

Primarul i-a înmânat aniversatului o diplomă specială, care să marcheze fericitul eveniment. ”Începând de azi, nea Costică a devenit oficial «Cel mai slobozean dintre slobozeni»”, l-a gratulat edilul. ”Nu pot decât să sper că ne vom reîntâlni în același cadru festiv peste 25 de ani, la nunta de diamant. Succes, nea Costică!”

Primarul uită însă că ”cel mai slobozean dintre slobozean” nu este Costică Biță, ci un personaj legendar al orașului. ”Primarul e fie prost, fie răuvoitor, pentru că orașul nostru l-a dat lumii pe maestrul Grigore Slobozeanul, care a aniversat la un moment dat 80 de ani de la prima labă”, spune etonologul orașului. ”La câte-a făcut, ar merita să punem mână de la mână și să-i ridicăm o statuie.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 iunie 2015 14:06

Alte articole

Vezi mai mult