Moment festiv la primăria din Slobozia, unde primarul urbei a ținut să-l felicite personal pe Costică Biță, slobozeanul care tocmai a împlinit 50 de ani de când s-a masturbat prima oară. ”Sunt de 50 de ani împreună și nu a trădat-o niciodată. Respect, nea Costică!”, a spus primarul Sloboziei, în ropotele de aplauze ale cetățenilor prezenți.

aniversare_nunta_aur.jpg Primarul i-a înmânat aniversatului o diplomă specială, care să marcheze fericitul eveniment. ”Începând de azi, nea Costică a devenit oficial «Cel mai slobozean dintre slobozeni»”, l-a gratulat edilul. ”Nu pot decât să sper că ne vom reîntâlni în același cadru festiv peste 25 de ani, la nunta de diamant. Succes, nea Costică!”

Primarul uită însă că ”cel mai slobozean dintre slobozean” nu este Costică Biță, ci un personaj legendar al orașului. ”Primarul e fie prost, fie răuvoitor, pentru că orașul nostru l-a dat lumii pe maestrul Grigore Slobozeanul, care a aniversat la un moment dat 80 de ani de la prima labă”, spune etonologul orașului. ”La câte-a făcut, ar merita să punem mână de la mână și să-i ridicăm o statuie.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 17.06.2015 16:56 Monden

National Cinematografic